fitxa de l'element

Per què no és convenient tornar a congelar els aliments?
http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Frozen_peas.JPG

Crèdits

Adaptació de l’activitat  “Els aliments fets malbé i els microorganismes”, CDEC, Montserrat Cabello i Montserrat Falcó
Autoria
Adaptació de l’activitat “Els aliments fets malbé i els microorganismes”, CDEC, Montserrat Cabello i Montserrat Falcó
Silvia Lope
Catalogació

Data

19 de maig de 2015

CN [6]

ESO.3 [6]

Experimentació Raonament i argumentació

Resum

A partir d’una pregunta inicial (Per què es recomana no tornar a congelar els aliments que s’han descongelat?), es proposa una senzilla però rellevant experiència per posar de manifest el creixement microbià que ha tingut lloc durant les hores en que els aliments han estat descongelats.
És pretén que l’alumnat utilitzi models científics (en aquest cas el model d’ésser viu) per justificar diferents formes de conservació dels aliments així com hàbits saludables en el seu manteniment i consum

Eixos de capacitats / Competències

Àrees / Matèries

Llicència d'ús

Llicència de Creative Commons
366

Materials de l'element

Documents per al professorat

Documents per a l'alumnat