fitxa de l'element

Es pot acabar el pa?

Crèdits

Maria Juez, Laura Girbau i Maria Antònia Vidal
Autoria
Maria Juez, Laura Girbau i Maria Antònia Vidal
Núria López
Catalogació

Data

4 de març de 2017

ENT [4]

EI.3-6 [4]

Comunicació oral Experimentació Treball en context

Resum

El pa és un aliment ben present a la nostra dieta. El seu origen, el procés de transformació de blat en farina i aquesta en massa de pa és un procés costós i s’hi han d’invertir recursos econòmics i humans.
Cada dia a les aules es llencen moltes restes de pa i a escala global és una problemàtica anomenada malbaratament alimentari.
Prenent consciència dels processos de l’elaboració d’aquest aliment, es poden canviar els hàbits de consum i valorar si es pot acabar el pa i què es pot fer per evitar que això passi.

Eixos de capacitats / Competències

Àrees / Matèries

Llicència d'ús

Llicència de Creative Commons

Materials de l'element

Documents per al professorat