Suport a la prestatgeria

Després del tancament dels fòrums de la XTEC, l'única via disponible per demanar suport relatiu a la prestatgeria i per contactar amb l'equip que gestiona l'aplicació és el SAU.

Exportació de llibres a diferents formats

Si sou administradors d'un llibre de la Prestatgeria, probablement haureu notat que aquests es poden exportar a diferents formats. Això permet portar-los cap a altres plataformes com el Moodle o la web estàtica del centre. Si voleu conèixer més detalls sobre les possibilitats d'exportació de llibres llegiu la notícia estesa.

Estrenem versió de la Prestatgeria

En aquesta versió nova el funcionament dels llibres no s'ha modificat. El que canvia i millora notablement és l'espai comú des d'on es cataloguen, es creen i es dóna accés als llibres.

La nova interfície permet més opcions que l'anterior i fa un canvi d'imatge important.

Durant uns primers dies després de l'actualització es considerarà que la versió nova està en fase de proves. Si detecteu qualsevol error en el funcionament o voleu fer qualsevol suggeriment de millora o comentari, us estarem agraïts. Ho podeu fer validant-vos amb el vostre nom d'usuari/ària i contrasenya de la XTEC i enviant un comentari a aquesta notícia.

Us preguem que els dubtes sobre el funcionament de la Prestatgeria els adreceu als fòrums de la XTEC.

Podeu veure més detalls sobre les millores incorporades a la notícia estesa.

Web feta amb el Zikula