Estrenem versió de la Prestatgeria

Enviada per admin el 25/Nov/2009 - 08:29

En aquesta versió nova el funcionament dels llibres no s'ha modificat. El que canvia i millora notablement és l'espai comú des d'on es cataloguen, es creen i es dóna accés als llibres.


La nova interfície permet més opcions que l'anterior i fa un canvi d'imatge important.


Durant uns primers dies després de l'actualització es considerarà que la versió nova està en fase de proves. Si detecteu qualsevol error en el funcionament o voleu fer qualsevol suggeriment de millora o comentari, us estarem agraïts. Ho podeu fer validant-vos amb el vostre nom d'usuari/ària i contrasenya de la XTEC i enviant un comentari a aquesta notícia.


Us preguem que els dubtes sobre el funcionament de la Prestatgeria els adreceu als fòrums de la XTEC.


Podeu veure més detalls sobre les millores incorporades a la notícia estesa.

Les millores més importants que incorpora la Prestatgeria nova són les següents:  • Es modernitza l'aparença de la interfície.

  • Es millora la cerca de llibres i la navegació pel catàleg de llibres. Des de la fitxa de qualsevol llibre es pot tornar al punt del catàleg des d'on havíem anat a consultar la fitxa.

  • Es fa possible l'obertura simultània de tants llibres com es desitgi. Abans només es podia tenir un llibre obert.

  • Se simplifica l'adreça d'accés als llibres. Passa de http://phobos.xtec.cat/llibres/llibre.php?fisbn=llibres_1 a http://phobos.xtec.cat/llibres/llibres_1/llibre/. Les adreces antigues també funcionen.

  • Se simplifica el procés d'assignació i activació de llibres.

  • Els llibres es poden exportar i importar des de la Prestatgeria de proves i cursos a la definitiva o al revés. Això permet també transferir llibres des d'uns centres a uns altres.

  • Els llibres es poden exportar a format HTML, amb la qual cosa es poden incorporar fàcilment a una pàgina web de centre estàtica.

  • Els llibres es poden exportar a format SCORM, per la qual cosa es poden incorporar amb facilitat a cursos de Moodle.

  • Els llibres es poden exportar a format EPUB, amb la qual cosa es poden obrir des de programes especials de lectura de llibres i es poden incorporar a alguns dispositius electrònics de llibre digital que admeten aquest format (molt aviat disponible).
 
Web feta amb el Zikula