fitxa de l'element

Nosaltres t'informem: tu tries

Crèdits

Material desenvolupat pel grup de treball Scientia Omnibus de l’ICE de la UAB.  (Mònica Suils, Anna Casals, Marcel Costa, Fidel Farjas, Anna Ferrer, Ramón Nasarre, Ivan Marchan, Begonya Oliveras, Laia Palou, Laia Ramón, Marta Simón, Anna Torras)
Autoria
Material desenvolupat pel grup de treball Scientia Omnibus de l’ICE de la UAB. (Mònica Suils, Anna Casals, Marcel Costa, Fidel Farjas, Anna Ferrer, Ramón Nasarre, Ivan Marchan, Begonya Oliveras, Laia Palou, Laia Ramón, Marta Simón, Anna Torras)
Elena Gayán Rico
Catalogació

Data

30 de gener de 2020

BG [2] FQ [2]

ESO.3 [4]

Comunicació escrita Experimentació Raonament i argumentació

Resum

Es tracta d’un projecte d’àmbit que comença amb un encàrrec des del departament de salut de la generalitat de Catalunya en relació a l’increment detectat en l’ús de medicaments homeopàtics. Es per això que se’ls encarrega una detecció de l’entorn proper sobre l’ús i coneixement d’aquest tipus de medicaments. Després d’una sèrie d’activitats d’ensenyament aprenentatge on: comparen prospectes i prenen decisions, fan un medicament homeopàtic, dissenyen un experiment per comprovar-ne la seva efectivitat i finalment estudien l’efecte placebo, els alumnes hauran de dissenyar i dur a terme una campanya publicitària que informi sobre els dos tipus de medicaments, convencionals i homeopàtics i al mateix temps mostrin la seva posició al respecte.

Eixos de capacitats / Competències

Àrees / Matèries

Llicència d'ús

Llicència de Creative Commons Avis Legal
259