Suport a la prestatgeria

Enviada per admin el 15/Gen/2014 - 12:38
Després del tancament dels fòrums de la XTEC, l'única via disponible per demanar suport relatiu a la prestatgeria i per contactar amb l'equip que gestiona l'aplicació és el SAU.


Exportació de llibres a diferents formats

Enviada per admin el 04/Feb/2010 - 14:46

Si sou administradors d'un llibre de la Prestatgeria, probablement haureu notat que aquests es poden exportar a diferents formats. Això permet portar-los cap a altres plataformes com el Moodle o la web estàtica del centre. Si voleu conèixer més detalls sobre les possibilitats d'exportació de llibres llegiu la notícia estesa.Estrenem versió de la Prestatgeria

Enviada per admin el 25/Nov/2009 - 08:29

En aquesta versió nova el funcionament dels llibres no s'ha modificat. El que canvia i millora notablement és l'espai comú des d'on es cataloguen, es creen i es dóna accés als llibres.


La nova interfície permet més opcions que l'anterior i fa un canvi d'imatge important.


Durant uns primers dies després de l'actualització es considerarà que la versió nova està en fase de proves. Si detecteu qualsevol error en el funcionament o voleu fer qualsevol suggeriment de millora o comentari, us estarem agraïts. Ho podeu fer validant-vos amb el vostre nom d'usuari/ària i contrasenya de la XTEC i enviant un comentari a aquesta notícia.


Us preguem que els dubtes sobre el funcionament de la Prestatgeria els adreceu als fòrums de la XTEC.


Podeu veure més detalls sobre les millores incorporades a la notícia estesa.Web feta amb el Zikula